Post Image
Allround coverband Time Out zorgt al ruim 30 jaar voor entertainment op elke bühne voor een breed publiek. Met de strakke beats van vier muzikanten en de heerlijke drieklank én dance moves van de twee zangeressen en zanger komen de r&b, soul, disco, pop én latin hits voorbij. Variërend uit de jaren ’80 tot en met de 21e eeuw, met veel energie en, zoals ze zelf aangeven, some sparkle on stage.
 
Daarnaast doen tributes aan onder andere Kool & the gang, Earth Wind & Fire, Abba en Bob Marley. Met Time Out krijg je gegarandeerd een swingend optreden. Stil zitten is onmogelijk.
 
Maar dat niet alleen. Ook verrassen ze je als akoestische band. Deze kleine variant kent dezelfde dynamiek en harmony. De twee zangeressen worden begeleid door de gitarist van de band. Ze spelen dan ‘easy’ covers in de stijl van soul, pop, jazz en r&b. Heerlijk om in te zetten als achtergrond tijdens diners, recepties of ‘relaxed’ in de kroeg of op het terras tijdens warme zomerse dagen.
 
Kortom een veelzijdige band die je op verschillende manieren in kunt zetten.
 
Via deze weg verwelkomen we Time Out en kijken we ook met hen uit naar een toffe samenwerking!
 
Wil jij Time Out op je feest of evenement? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact op. Bel naar (06) 2240 3810 of mail naar info@nataz-entertainment.nl.
Share in