Biografie

Allround coverband Time Out zorgt voor entertainment op elke bühne voor een breed publiek. Met de strakke beats van vier muzikanten en de heerlijke drieklank én dance moves van de twee zangeressen en zanger komen de r&b, soul, disco, pop én latin hits voorbij. Variërend uit de jaren ’80 tot en met de 21e eeuw, met veel energie en some sparkle on stage.

TIME OUT is een band waarbij je zeker weet dat het een swingende beleving wordt.

Eigen gearrangeerde medleys
Naast herkenbare muziek van topartiesten als Aretha Franklin, Whitney Houston, Michael Jackson en Donna Summer spelen zij ook nummers van o.a. Bruno Mars, Beyoncé, Black eyed peas en Pink. Ze doen een tribute aan o.a. Kool & the gang, Earth Wind & Fire, Abba en Bob Marley. In het genre latin hoor je hits van Santana, Ricky Martin, Gloria Estefan. Ondanks de naam Time Out spelen ze veelal non-stop medleys, zelf gearrangeerd van o.a. Queen, Beegees en Tina Turner en van moderne dance hits uit de nineties.

Everybody dance now! Let’s groove tonight! Get on your feet!
Heb je er al zin in? Met Time Out krijg je gegarandeerd een swingend optreden. Stil zitten is onmogelijk. Ideaal voor jouw privé- of bedrijfsfeest, in de kroeg of op festivals. Een groot of klein podium? Het maakt hen niet uit; knallen zullen ze!

Time Out Acoustic Selection (TOAS)
Ook verrassen ze je als akoestische band. Deze kleine variant kent dezelfde dynamiek en harmony. De twee zangeressen worden begeleid door de gitarist van de band. Ze spelen dan ‘easy’ covers in de stijl van soul, pop, jazz en r&b. Heerlijk om in te zetten als achtergrond tijdens diners, recepties of ‘relaxed’ in de kroeg of op het terras tijdens warme zomerse dagen.

Kortom een veelzijdige band die je op verschillende manieren in kunt zetten. De bandleden komen uit de omgeving van Waalwijk, Tilburg en Eindhoven. In 2022 heeft deze zeer ervaren band haar 30-jarig jubileum gevierd.

Boeken

NATAZ Entertainment
+31 (0)6 2240 3810
info@nataz-entertainment.nl

Foto's

Optredens

Wil je Time Out live zien optreden? Hou dan de agenda in de gaten.