11 December 2021 opende De Harmonie in Tilburg haar deuren. Nu, in 2023, is het een goedlopende horecazaak die zich niet alleen maar richt op de lunch. Je bent hier ook aan het juiste adres voor (besloten) particuliere en zakelijke feesten. De Harmonie is laagdrempelig, heeft oog voor tradities en detail en verzorgd lekker en goed eten met een drankje erbij. Het Huis van Muziek, zoals de ontmoetingsplek van oudsher heet, wordt door hen in ere gehouden.

Zoals ze het zelf mooi omschrijven: “Tijdens het maken van muziek heb je verschillende noten nodig om een bijzonder lied te maken. Als de noten niet kloppen, zal er nooit een song ontstaan. Jouw festiviteit zien wij als een persoonlijk lied voor jou. Door je bruiloft, verjaardag of gala op te bouwen door jouw gewenste noten, zullen we er samen voor zorgen dat de mooiste muziek zal klinken.”

De Harmonie en NATAZ Entertainment hebben daarom de handen ineen geslagen. Allebei vinden we namelijk dat jouw feest moet staan als een huis en moet klinken als muziek in de oren. Een feest op maat waarbij geluisterd is naar jouw wensen!

Past deze persoonlijke aanpak en locatie bij jouw feest en wil je hier een muzikale omlijsting bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op de website van De Harmonie.