Sindskort heeft Soul en Funk coverband UnderCover twee nieuwe bandleden aan boord gekregen. Met trots presenteren ze toetsenist Dylano en percussionist Ruud.

Wie zijn Dylano en Ruud?
Dylano is nu het jongste bandlid. Hij speelt thuis al geruime tijd met zijn vader Eduard, die tevens gitarist en zanger is bij de band. Tijdens een repetitie vertelde Eduard over hem waarop de rest van de band vroeg hem uit te nodigen voor een volgende repetitie. Al snel bleek tijdens die repetitie dat hij een echt talent is. Een aantal covers die de band speelt kende hij al en speelde dat al snel mee. Ook de chemie met toetsenist Berry kwam snel naar voren. Maar dat niet alleen. Ook is hij een zanger. Een mooie aanvulling op de stemmen van Eduard en Natascha. Dat verdient dus een podium! Hij kijkt er ook echt naar uit om het podium op te gaan.

Ruud is al een paar maanden geleden aan boord gekomen. Hij is een ras muzikant. In zijn muzikale carrière heeft hij zijn percussiekwaliteiten in meerdere bands laten horen. Niet alleen in de wereld van Soulfunk, maar ook Maluku. Vol enthousiasme zorgt hij voor een heerlijke swingende afwisseling in het repertoire van de band. Kortom, de band is erg blij met de twee nieuwe bandleden.

NATAZ Entertainment wenst Dylano en Ruud veel plezier en succes!

 
Share in
Tagged in