Op vrijdag 1 maart treedt Undercover SoulFunk op bij tennis- en padelclub RTV Quirijn in Tilburg.

De club organiseert op deze dag een feestavond naar aanleiding van het RTV Quirijn Storms Financiële Dienstverlening open tennis- en padeltoernooi. Dit toernooi vindt plaats van 26 februari tot en met 10 maart.

Het wordt een bijzondere avond. Het toernooi en het feest staat namelijk in het teken van een goed doel. Het goede doel is Stichting Social Kids Tilburg. Deze Stichting richt zich op kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 17 jaar, die om wat voor reden dan ook weinig of geen sociale contacten hebben. Maar elk kind heeft op een bepaalde manier hier behoefte aan. Om ze hierbij te helpen organiseert de Stichting leuke activiteiten op fijne plekken waar de kinderen kunnen ontspannen en kunnen bouwen aan die sociale contacten, zonder dat er een lidmaatschap van een vereniging aan vast zit. Om dit te kunnen blijven doen is er geld nodig. Met behulp van donaties willen de Stichting kosten laag houden voor de activiteiten zodat het voor iedereen betaalbaar is.

Geniet vanaf 20.00 uur van een sfeervolle ingerichte locatie, een heerlijk drankje en de tofste Soul en Funk hits die de band voor jullie speelt. De feestavond is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En natuurlijk is een bijdrage voor de Stichting zeer welkom, want ieder kind telt!!

  • DATUM1 maart 2024
  • TIJD20.00 - 1.00 uur
  • LOCATIERTV QUIRIJN, CENTAURUSWEG 142, TILBURG
  • OVERIGGratis toegang